Webshop

Neem rustig een kijkje in de webshop van jouw vertrouwde apotheek.

Om het shoppen gemakkelijker te maken, hebben we onze producten ingedeeld in handige categorieën.

Je kan via onze webshop voorschriftvrije producten kopen en afhalen in de apotheek , in de afhaalkluisjes of laten leveren bij je thuis.

Indien je het gezochte product niet terug vindt op onze website, neem dan contact op met de apotheek.
Dat kan telefonisch op het nummer 03 779 77 15, via e-mail op info@apotheekbaes-cools.be, of via het contactformulier op de website.
In onze apotheek is elk “medisch hulpmiddel” en elk “niet-voorschriftplichtig” geneesmiddel verkrijgbaar op aanvraag.

Afhalen

Bestellingen worden elke werkdag verwerkt tot 16u, op zaterdag tot 9u45. Indien de producten niet voorradig zijn, is de afhaling voorzien  de volgende werkdag vanaf 10u30.

Bij bestelling ontvangt u steeds een bevestiging.

Als een product niet onmiddellijk bij de groothandel beschikbaar is, wordt u door ons telefonisch of via mail op de hoogte gebracht.

Als u kiest voor de ophaling via onze afhaalkastjes, zal u een code worden toegekend.

Levering aan huis

*We leveren elke werkdag GRATIS aan huis binnen een straal van 5km van de apotheek én

bij een bestelwaarde groter dan €40. Bij andere leveringen wordt €5 aangerekend.

*Wanneer u voor 16u bestelt, wordt de bestelling ’s avonds of ’s anderendaags geleverd, al naargelang de producten bij ons in voorraad zijn.

De afleverplaats moet steeds correct doorgegeven worden. De bestelling wordt 1x aangeboden.

*Moet een pakket via bpost opgestuurd worden, dan kan het tijdstip van levering niet op voorhand meegedeeld worden. We doen ons uiterste best U het pakket zo snel mogelijk  te bezorgen. Hiervoor worden portkosten van  €3 aangerekend.

Bronvermelding

*De prijzen van de geneesmiddelen zijn gebaseerd op de databank van het Belgisch Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie (www.bcfi.be) en worden maandelijks geüpdatet.

*De bijsluiters en de lijst van tijdelijk onbeschikbare geneesmiddelen worden ter beschikking gesteld door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) en worden op regelmatige basis geüpdatet.

*De foto’s en de samenstelling van de hulpstoffen van de geneesmiddelen werden ter beschikking gesteld door Medipim CBVA en worden op regelmatige basis geüpdatet.